Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Praktijkhuis Feel Good   

 

Wij zijn gespecialiseerd  in echtscheidingsproblematiek


 bij kinderen en volwassenen 

Erkend Bemiddelaar

Nancy Neetens

Erkend Bemiddelaar

F. Nancy Neetens

Erkend Bemiddelaar Familiezaken 

Erkend Bemiddelaar Sociale zaken 

Erkend Bemiddelaar Burgerlijk en Handelszaken 

MFN opgeleide mediator ( Nederland)

Zorgbemiddelingen 

Ouderschapsbemiddelingen 

Communicatie herstel 

Relatietherapie 

Psychologisch consulente 

Scheidingsbegeleiding en relaties 


Praktijkhouder : Praktijkhuis Feel Good 

Bemiddeling in balans 


Je kan bij Nancy terecht voor 

Ik ben Nancy na mijn medische studies aan de universiteit te Leuven , ben ik gestart in het universitair ziekenhuis Gasthuisberg. Later ben ik van start gegaan voor één van de grootste medische organisaties Het Rode Kruis waar ik vooral als humanitaire dienstverlener psychologische ondersteuning bied dit zowel in België als in het buitenland.

Ik ben altijd blijven bij studeren zo in Nederland heb ik de studie op HBO niveau Sociaal maatschappelijk werk SPW 4 gedaan, vanuit deze werkzaamheden kwam ik al heel snel bij de opleiding zorgbemiddeling ik vond het ontzettend boeiend hoe de methodieken bij bemiddeling werkte en de mooie resultaten. Snel hierop volgde de opleidingen Familiebemiddelaar, ouderschapsbemiddeling, sociale bemiddeling, burgerlijke en handelsbemiddelingen.

Vanuit mijn ervaring in de zorgbemiddeling en in mijn werk als maatschappelijk werker heb ik heel wat gezinnen ondersteund, ik er ervaarde dat heel wat mensen door bepaalde gebeurtenissen crachste in hun gezinssituatie omdat de “draaglast en draagkracht ”volledig in onbalans ging. Vanuit deze ervaring ben ik gestart als Familiebemiddelaar en ouderschapsbemiddelaar in complexe echtscheidingen.

Als bemiddelaar zorg ik steeds voor een veilig kader voor elke partij, maar de kinderen hun veiligheid staat voorop. Ik ondersteun waar partijen het samen niet in eens worden , samen worden er naar mogelijkheden gekeken in plaats van naar belemmeringen.

In ouderschapsbemiddeling kijk ik vooral naar de draaglast en draagkracht van elke ouder. Waar zijn ouders het wel over eens, en waar hebben ze moeite mee. Een ouderschapsbemiddeling dient altijd in een veilig kader te gaan voor de kinderen zowel voor de jongere kinderen als voor tieners om deze reden werken wij vaak samen met onze Professionele en goed opgeleide coaches binnen het begeleiden van kinderen en hun ouders voor, tijdens en na een scheiding.

Ik werk regelmatig voor verschillende rechtbanken hierin en met verschillende organisaties, hierdoor ben ik mij ook steeds meer gaan verdiepen in methodieken bij complex ouderschap en ouderschapsbemiddeling. Ik ben er van overtuigd dat afspraken die ouders zelf maken beter nageleefd worden, ouders hebben deze immers zelf gemaakt.

Tijdens dit traject zorgen wij voor een veilige haven voor alle partijen maar vooral voor het kind of kinderen.

Je kan terecht bij mij voor :

Relatieondersteuning : je relatie nog een kans geven ? terug samen door kunnen ? valkuilen ontdekken ?

Ouderschapsbemiddeling : Afspraken maken over hoe jullie het gezamenlijk ouderschap willen organiseren en vorm gaan geven.

Complexe ouderschapsbemiddelingen : Hier wordt vaak samen gewerkt met onze kinder- en Jongeren coachen, waarin de ouders nauw betrokken bij worden.

Scheidingsbemiddeling : na ( huwelijk of samenwonen) . Niet elk huwelijk of samenleven blijft eeuwig duren . Elke gezinssituatie is uniek en vraagt aan andere aanpak. Wij kijken vooral hoe jullie afspraken kunnen maken samen en ondersteunen dit proces , terwijl jullie zelf de vrijheid hebben afspraken te maken. Als bemiddelaars zorgen wij voor de nodige ondersteuning tijdens dit proces en zorgen wij er voor dat alles gedocumenteerd wordt wat jullie afspreken, vervolgens bieden wij de EOT aan bij de rechtbank.

Communicatie en communicatie herstel : Vanuit de ervaring als bemiddelaar komt dit stukje vaak aan bod “wij kunnen niet samen praten” “er wordt niet geluisterd” graag leer ik jullie terug geweldloos communiceren.Extra informatie : 

Nancy is opgeleid als MFN Geregistreerde Bemiddelaar hierdoor is het voor haar mogelijk ook in Nederland te bemiddelen of wanneer de ene partner in België woont en de andere in Nederland 


Neem contact met Nancy op 

Contact 


Werkdagen : Enkel op afspraak

Mail [email protected]

Mobiel nummer 0468498199

Telefonisch bereikbaar op Di woe en donderdag tussen 10 en 17 uur

buiten deze tijden vraag een bel afspraak aan

www.bemiddelinginbalas.be

 

Vul het contact formulier in hier naast 

Hartelijk dank dat u met mij contact opneemt 

Ik behandel uw aanvraag binnen de 48 uur op werk dagen Erkenningen en lid van beroepsorganisaties 

Erkend door de Federale bemiddelingscommissie

MFN geregistreerde Bemiddelaar ( Nederland)

Lid van volgende professionele beroepsorganisaties  

Uw Bemiddelaars 

MVN Mediators ( Nederland) 

 


This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Je bericht is verzonden.