Erkend Bemiddelaar familiezaken, relatietherapie, gezinstherapie, ouderschap, alimentatie, kind en scheiding, vechtscheiding, advocaat, Professionele kindercoach, kinderpsycholoog,speltherapie, gezinsondersteuning, stress, depressie, burn out, ondersteuning gedragsproblemen, Praktijkhuisfeelgood gezinspraktijk voor kinderen en volwassen, bemiddeling en ondersteuning. Gezinstherapie, Erkend bemiddelaar familiebemiddelaar ouderschapsbemiddelingen, scheiding, arbeidsbemiddeling, alimentatie,
Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Praktijkhuis Feelgood

Gezinsondersteunend praktijk & Bemiddeling  - professionele coaching Plusouder- & life coach

Bij de start van de nieuwe relatie zijn beide partners enthousiast en ze denken dat het bij hen wel zal lukken, dat zij vanuit hun liefde voor elkaar de wereld aankunnen. Maar al snel krijgen ze met de onvoorziene stoorzenders te maken. Plusouders doen hun best, maar voelen zich in vele gevallen niet begrepen.

Joni Colman

Plusouder coach

Joni, mama en plusmama in een gezinnetje van 4.

Paar jaar geleden had ze haar eigen bakkerij en nu is ze aan de slag als coach.

Ja hoor, iets helemaal anders! Maar door de jaren heen heeft ze veel geleerd en is zij gegroeid tot de persoon die ze nu is. Doordat ze zelf plusmama is, is zij een grote steunpilaar geweest voor een vriendin die het heel moeilijk had

met de rol als plusouder. De vriendin had een boek besteld 'je wist waaraan je begon' en was heel positief na het lezen van dit boek. Zelf kende zij het boek niet en heeft dit  dan mogen lenen van haar. Na de eerste 5 pagina's was ze beginnen opzoeken wie de schrijfster was en wat zij doet. Zo kwam ze uit bij Anja Pairoux,  één van de eerste plusoudercoaches van België! Toen ze las wat zij allemaal doet en wat het betekend voor andere plusouders wist zij meteen 'oke, dit is wat ik wil doen!!!' En zo is zij vertrokken met haar opleiding als coach.


PLUSOUDERCOACHING


Niemand kiest ervoor om plusouder te worden.

Dat plan dat maak je niet, dat overkomt je. Zonder dat je een keuze hebt.

Want je kiest voor de liefde die vaak heel groot is. En het kind of kinderen die kan je niet wegcijferen.


Dat is wat ik 5 jaar geleden ook heb gedaan. Ik heb gekozen voor de liefde en het kind nam ik erbij.

Nergens was er een hulplijn die je zegt hoe je dat aanpakt. Een hulplijn voor al je vragen, zorgen, twijfels en frustraties. Verder dan 'je wist dat hij een kind had' kwam ik niet in de buitenwereld. Het is met vallen en opstaan geweest dat ik de gelukkige plusmama ben die ik tot op de dag van vandaag ben.

Een samengesteld gezin is een serieuze uitdaging! Je bent als koppel mischien wel klaar voor een nieuwe toekomst, maar dat wil niet zeggen dat de ex of kinderen dat vinden of dat jullie wel weten hoe dit aan te pakken. En dan heb je nog het taboe erbij dat je wel wist waar je aan begon! Maar geenenkele stiefouder kan voorspellen van wat zou komen.

Je wist niet dat je bang zou zijn om afgwezen te worden door het kind en je partners zou kunnen verliezen;

Je wist niet dat je schuldgevoelens zou hebben om wat je voelt;

Je wist niet dat je je zo alleen zou voelen in je rollercoaster van gevoelens enzovoort.

Je wist dus niet half waar je aan begon, maar je weet wel dat je vanaf hier een manier moest zoeken om ermee om te gaan.


Wat ik je vooral wil meegeven, is dat het ook anders kan. Ik heb ervaren hoe het niet moet en wat ik zelf niet wilde, maar ik weet ondertussen ook hoe het wel kan zijn.


Om hier verandering in te brengen kan ik je hierin begeleiden en ondersteunen. Voel jij enige herkenning of zijn er andere dingen die spelen in jullie samengesteld gezin waar je niet goed van weet hoe ermee om te gaan? Dan kan ik je helpen met hiervoor samen in een traject te stappen.

Eerst en vooral leren we elkaar kennen tijdens een intake gesprek. Je vult het contactformulier in en dan neem ik eerst kort contact met je op per telefoon of mail. Ik verneem van jou graag wat je wil bespreken.


Waar jij zoal tegenaan loopt?

Welke frustraties er spelen in jouw relatie/gezin?

Wat je graag zou willen oplossen?

Waar je graag naar toe wil met je nieuwe gezin?


Is er een klik dan kunnen we vandaaruit verder werken aan jouw toekomst! Volg het traject en voel je rustiger en meer in balans binnen je nieuw gezin en je rol als plusouder.


Afspraak 
praktijk nummer of online boekenWerkdagen   

maandag 18u-22u


Bijkomende info 

Enkel op afspraak 


Verder kan u ook terecht voor 

0