Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Praktijkhuis Feel Good   

 

Wij zijn gespecialiseerd  in echtscheidingsproblematiek


 bij kinderen en volwassenen 

Elien D'Hondt

Job en Zelfstandigen coach

Elien D'Hondt  Job en zelfstandigen coach

 VDAB geregistreerde coach 

Klik hier om te beginnen met bewerken. Het afbeelding-en-tekstblok is ideaal voor beschrijvingen van je bedrijf, producten of diensten. Dubbelklik op de rechter afbeelding om hem te wijzigen. Je kunt ook meer van deze blokken onder elkaar zetten om artikelen te beschrijven met afbeeldingen.

Bij Elien kan je terecht voor : 

Eline is ervan overtuigd dat iedereen erbij gebaat is om helder te krijgen wat echt belangrijk voor hem/haar is en de kans krijgt daar ook echt invulling aan te geven. Krampachtig vasthouden aan bestaande zekerheden omdat je niet durft loslaten maakt je vaak ongelukkig, waarbij je elke week uitkijkt naar het weekend, mentale en fysieke klachten begint te ondervinden of zelfs afstevent op een burn-out.

Eline gaat graag met jou aan de slag om te onderzoeken wat jou voldoening geeft en hoe jij dit kan vormgeven in jouw carrière.

 Dit op een authentieke, leuke en informele manier.


Neem contact op met Elien 

Contact gegevens 

Praktijkhuis Feel Good

Kerkstraat 48

9120 Vrasene 


Telefoon : +32 48414 84 88

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Je bericht is verzonden.