Erkend Bemiddelaar familiezaken, relatietherapie, gezinstherapie, ouderschap, alimentatie, kind en scheiding, vechtscheiding, advocaat, Professionele kindercoach, kinderpsycholoog,speltherapie, gezinsondersteuning, stress, depressie, burn out, ondersteuning gedragsproblemen, Praktijkhuisfeelgood gezinspraktijk voor kinderen en volwassen, bemiddeling en ondersteuning. Gezinstherapie, Erkend bemiddelaar familiebemiddelaar ouderschapsbemiddelingen, scheiding, arbeidsbemiddeling, alimentatie,
Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Praktijkhuis Feelgood

Gezinsondersteunend praktijk & Bemiddeling  - professionele coaching Dappere Dino´s & Stoere Schildpadden

Loods kinderen veilig de scheiding door


Onze interventies


Hoe wij helpen

Dappere Dino´s

De groepsinterventie Dappere Dino's helpt kinderen van 6 tot 8 jaar om op een veilige manier de scheiding door te komen. Voor meer informatie neem je een kijkje op onze website bij Dappere Dino's.


Stoere Schildpadden

De groepsinterventie Stoere Schildpadden helpt kinderen van 4 tot 6 jaar om op een veilige manier de scheiding door te komen. Voor meer informatie neem je een kijkje op onze website bij Stoere Schildpadden.


Welkom bij Dappere Dino´s en Stoere Schildpadden

Wij helpen kinderen en hun ouders bij scheiding

In België zijn ieder jaar ongeveer 22 345 scheidingen waarbij vele kinderen betrokken worden in de scheiding. Vooral voor jonge kinderen is een scheiding een ingrijpende gebeurtenis, die vaak met veel verdriet en onzekerheid gepaard gaat.

Toch hoeft een scheiding niet vanzelfsprekend blijvende gevolgen voor de kinderen te hebben, zo blijkt uit onderzoek. Daarvoor is het vooral belangrijk dat kinderen veel steun ervaren in hun directe omgeving.

TNO heeft in samenwerking met Kenniscentrum Kind en Scheiding evidence based groepsinterventies ontwikkeld die kinderen en hun ouders helpen om gemakkelijker de scheiding door te komen. De programma's Dappere Dino’s en Stoere Schildpadden creëeren een ondersteunende groepsomgeving, waarin kinderen onder begeleiding van speciaal opgeleide trainers leren omgaan met problemen en emoties rond de scheiding van hun ouders.


Voor meer informatie klik je in het menu door naar Dappere Dino's ( 6-8j ) of Stoere Schildpadden ( 4-6j)


0